علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا

عاملان شهادت ماموران پلیس در کنارک دستگیر شدند

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: عاملان شهادت ۲ نفر از کارکنان انتظامی سرباز در یک عملیات ویژه پلیس در شهرستان کگنارک دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دوستعلی جلیلیان روز شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به شهادت ۲ نفر از کارکنان انتظامی شهرستان سرباز در سال ۱۳۹۹، دستگیری عاملان این جنایت به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در این راستا با تلاش شبانه روزی پلیس ۲ عامل اصلی شناسایی و با توجه به متواری و مجهول المکان بودن متهمان تلاش مأموران برای به دام انداختن آنان ادامه یافت.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده به پرونده در جریان تحقیقات تخصصی خود سرنخ‌هایی از زندگی مخفیانه متهمان به دست آوردند و در نهایت با تلاش مأموران پلیس و پس از رصد اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت‌های ویژه، ۲ عامل اصلی شهادت ستواندوم " آرمان ارباب" و استواردوم "مسعود شهرکی" را در یک مخفیگاه در کنارک دستگیر و در تحقیقات اولیه به درگیری مسلحانه منجر به شهادت ماموران اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پلیس با اقتدار در برابر اشرار مسلح می‌ایستد و هرگز اجازه نمی‌دهد تا خون پاک مدافعان امنیت کشور که برای تأمین نظم و امنیت مردم و مرز‌های میهن اسلامی جان عزیز خود را فدا می‌کنند، پایمال شود.

دوم خرداد ماه سال ۱۳۹۹ ستواندوم " آرمان ارباب" و استوار دوم "مسعود شهرکی" حین ماموریت تامین امنیت مردم شریف شهرستان سرباز و درگیری با اشرار مسلح در اثر اصابت گلوله در یکی از محور‌های مواصلاتی این شهرستان توسط اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت نائل و احدی از کارکنان مجروح شده بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر